Sabancı Ortaokulu


Vizyon: İstiyoruz ki ; * Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. * Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. * Okulumuzda hem öğretenler, hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. * Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun, doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın.

Misyon: Tüm kurum elemanlarını (Öğrenci,Yönetici,Öğretmen, Müstahdem)"Yaşam boyu öğrenen insan olma" felsefesine uygun olarak yönlendirmek,eğitimde hassas öge olan insanı tabiatına göre tanıyıp kazanmaktır.Geleceğin bilgili,yetenekli insanları olarak Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı bireyler yetiştirip,yeteneklerine göre bir üst öğrenime yönlendirip hazırlamaktır. Ayrıca çağın gereği olan "Çevreyle eğitim" ilkesine bağlı olarak öğrenciye eğitim verilirken ailesini de bu eğitime dahil etmektir.

Başarılar:

Saatler: Ders başlama saati : 08.30 Öğlen arası saat aralığı:12.30-13.40 Ders bitiş saati : 15.10
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilize
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04383514772 Müdür tel 0505 559 6875

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sabanciyuksekova.meb.k12.tr

Adres - Dağlıca Yolu Kavşağı Yüksekova/HAKKARİ 30300

Öğretmen :19
Öğrenci :191
Derslik :11
Spor Salonu :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :750
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri - Yüksekova

Adres - Dağlıca Yolu Kavşağı Yüksekova/HAKKARİ 30300

Ulaşım Okulumuz merkezi bir okuldur. Uçak ile yapacağınız ulaşım için;okulumuz Yüksekova Hava-alanına 5 dakikalık mesafede bulunmaktadır. Otobüs ile yapılacak ulaşım için Van il merkezine kadar yapacağınız seyahatten sonra Yüksekova´ya gelen dolmuş minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.Van-Yüksekova arası yaklaşık 3 saat sürmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Yüksekova merkezinde yer almaktadır.